Александър Дугин - налудничав и напълно фашизиран идеолог на Руския

...
Александър Дугин - налудничав и напълно фашизиран идеолог на Руския
Коментари Харесай

Дугин призова да разпорят корема на Путин

Александър Дугин - смахнат и изцяло фашизиран идеолог на Руския свят с голямо въздействие, прикани в Телеграм (почти директно) да се разпори корема на съветския президент Владимир Путин, тъй като не се оправя с упражняването на безспорната власт, дадена му от Бога.
(В Телеграм има доста подправени профили, този съответно го цитират като достоверен на Дугин, в това число в медии като " Комсомолская истина ".)
Тук може да се прочете поста на Дугин, от който аз ще преразкажа основното:
Дугин, чиято щерка наскоро изгоря пред очите му в атентат, в дълъг пост първо изрича болката си от " сдаването на съветския град Херсон ", където през днешния ден влязоха украинските войски.
След това изяснява, че в случай че някой не изпитва страдалчество, значи е безличие или не е руснак. Руснаците, твърди Дугин, в този момент стискат зъби от болежка, все едно убиват пред очите им деца, братя, майки и дами.
После обаче Дугин споделя нещо ново: за неуспеха са отговорни не военните, а Властта.
Какъв е смисълът от самодържавието - пита Дугин и дава отговор.
Ние даваме на управника безспорната неограничена власт, а той нас ни избавя всички нас - народа, страната, хората, жителите - в критически миг той ни избавя. Ако за задачата самодържецът се заобиколи с отпадъци или плюе на обществената правдивост, това е неприятно, но ние чакаме той да ни избави. А когато не ни избавя? - още веднъж пита Дугин и дава отговор:
Тогава за властителя следва ориста на " Господаря на дъждовете " (в оригинала - Тогда - судьба “царя дождей ”). Дугин дава и директно напътствие къде да прочетем за Господаря на дъждовете: " виж Фрейзър ".
Добре, отваряме Джеймс Фрейзър и 17 глава на " Златната клонка ", където четем:
Намвулу Вуму, господарят на дъжда и бурята, населява връх в региона Бома, покрай устието на р. Конго. Известно е, че някои племена по Горен Нил не са имали царе в елементарния смисъл на думата. Единствените, които признавали за царе, били Господарите на дъжда (Мата кодоу) и на тях приписвали способността да провокират дъжд в уместно време, т.е. през дъждовния сезон. В края на март, преди да стартират преваляванията, земята е суха, напукана и безплодна пустиня и добитъкът, главното благосъстояние на тамошните хора, гине заради липса на паша. Затова, наближи ли краят на март, всяко домакинство се насочва към Господаря на дъжда и му дава по една крава, с цел да накара плодородната небесна вода да закапе по кафявите изсъхнали пасбища. Ако не завали мощно, хората се събират и желаят от Господаря да им даде дъжд, а в случай че небето продължава да е безоблачно, му разпорват корема, тъй като считат, че там пази бурите. Един от тези Господари на дъжда от племето бари провокирал дъжд, като пръскал по земята вода от дребна камбанка.(link is external)
По-нататък следват нормалните брътвежи на Дугин за сатанинските западняци и че загубата на Херсон е стъпка към Армагедон в Свещената война против Гнилия Запад. /Сега
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР