Александър Донски се класира за финала на двойки на международния

...
Александър Донски се класира за финала на двойки на международния
Коментари Харесай

Александър Донски ще играе за титлата на двойки в Созопол

Александър Донски се класира за финала на двойки на интернационалния шампионат по тенис на твърда настилка от сериите " Фючърс " в Созопол с награден фонд 15 хиляди $.

Донски и Владислав Орлов (Украйна), сложени под номер 1, завоюваха без особени компликации против Габриеле Могини (Швейцария) и Пиетро Скиавети (Италия) с 6:4, 6:1 за малко повече от час, откакто взеха осем от последните девет гейма в срещата.



24-годишният българин има осем трофеи на двойки в кариерата си в надпреварите " Фючърс " на Световната тенис федерация (ITF), като три от тях са през този сезон, а последната е в края на юни в нидерландския град Алкмаар в тандем с шведа Карл Фриберг.

В мача за трофея на следващия ден Донски и Орлов ще играят против Туна Алтуна (Турция) и Олаф Печковски (Полша), който отстраниха без игра братята Александър и Джордж Лазарови след отричане на Александър поради болки и изтощеност от сложната победа с 6:7(2), 6:3, 6:4 след два часа и половина игра в полуфинала на сингъл по-рано денем точно против сънародника си Донски.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР