Александър Донски и Александър Лазаров загубиха четвъртфинала на двойки от

...
Александър Донски и Александър Лазаров загубиха четвъртфинала на двойки от
Коментари Харесай

Александър Донски и Александър Лазаров не можаха да се класират за 1-2/-финал на двойки

Александър Донски и Александър Лазаров изгубиха четвъртфинала на двойки от Sofia Open 2019 от индийския дует Рохан Бопана и Дивиж Шаран с 3-6, 1-6 за 50 минути. С това завърши българкото присъединяване на най-силни шампионат от ATP 250 за годината.
 Всички резултати от шампионата на двойки на Sofia Open 2019
Всички резултати от шампионата на двойки на Sofia Open 2019

Срещите при дуетите са ужасно шоу за публиката в " Арена Армеец "

Нашите момчета бяха равностойни на именитите си противници в първия сет. Единственият проблем породи при сервис на Лазаров, когато индийците с чудесно пласирани ретури съумяха да пробият.

Донски сервираше безупречно и неговите геймове бяха извоювани елементарно. Бопана и Шаран имаха дребни проблеми, само че в решителните моменти се измъкваха със заучени композиция и забивки на мрежата. Общо взето бързите престрелки бяха постоянно в интерес на индийския тандем.

Първит сет приключи при резултат 6-3 за Дивиж и Шаран и продължи 28 минути.

В началото на втората част Донски се разколеба и позволи да се стигне до 0-40, когато сервира. Това на двойки са четири точки за пробив. Първите бяха избавени със сервиси, само че третата се оказа съдбовна след прекачване в навън.

До края българите съумяха да вземат единствено още един гейм при сервис на Лазаров. Индийците се успокоиха и демонстрираха класата си на двойки с няколко маркови разигравания.

Нашите момчета демонстрираха, че нямат обиграност при дуетите. Те постоянно се объркваха и вземаха грешнирешения с против настоящите като машинки индийци.

Утре Бопана и Шаран ще спорят за място на финала с атрактивната двойка Хсиех (Тайпе) и Рунгкат (Индонезия).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР