Александър Алексиев, когото феновете на медицинската сага „Откраднат живот“ заобичаха

...
Александър Алексиев, когото феновете на медицинската сага „Откраднат живот“ заобичаха
Коментари Харесай

Алек Алексиев ще се появи на екрана и в девети сезон на „Откраднат живот“

Александър Алексиев, който почитателите на здравната сага „ Откраднат живот “ заобичаха в престилката на доктор Василев, ще се появи на екрана и за деветия сезон на сериала. Той се завърна в средата на предходната порция серии, като съгласно сюжета единствената причина за завръщането му беше заболяването на екранната му майка.

В последния излъчен епизод обаче стана ясно, че продукцията се разделя с персонажа Евгения Генадиева (Мария Каварджикова), което породи въпроса у почитателите дали Алексиев ще продължи присъединяване си.

Поне за малко - това гласи късият отговор на артиста. За какъв брой тъкмо епизода ще застане пред камерата към момента не е ясно. Сценарият в „ Кръвни връзки “ обаче завърза сюжетна нишка с героинята на Неда Спасова – сестра Кая Райкова и най-вероятно точно към нея ще гравитира присъединяване му в новия сезон.

„ В новия сезон ще има доста нови герои, нови развръзки и повече обич. Любовта съпътства всички нас, във всичките й измерения. Без нея нищо не се получава. Нещо забавно в новия сезон на „ Откраднат живот “ е, че до момента болница „ Св. Анастасия “ имаше външен зложелател и това обединяваше героите против него. В новия сезон болничното заведение няма да има външен зложелател. Ще подчертаваме върху човешките, колегиалните връзки и процесите, които се случват, когато няма външен зложелател. ", анонсира наскоро продуцентът Евтим Милошев по отношение на деветия сезон на „ Откраднат живот “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР