Александър Александров навършва 44 години днес. Кривия си спомни за

...
Александър Александров навършва 44 години днес. Кривия си спомни за
Коментари Харесай

Кривия: Левски може да се пребори с Лудогорец, но само с точните хора в клуба

Александър Александров навършва 44 години през днешния ден. Кривия си спомни за някои от най-скъпите си мигове в тима на Левски и показа пред Sportal.bg мнението си за обстановката в клуба сега.

" Никой от Левски не е приказвал с мен. Това го споделих още когато излезе и тази информация, че ще стартирам работа при " сините ". В интерес на истината не виждам в последно време всички мачове от родното състезание. Не съм в кухнята на " сините ", с цел да кажа какви проблеми имат. Ясно е, че щом не са първи и са без трофей, не претърпяват най-хубавите си дни.
 Снимка 230791
Източник:

Според мен би трябвало да играят колкото се може повече българи. Причината по тази причина е, че родните футболисти знаят какво значи Левски в България. Левски постоянно е бил мощен, когато гръбнакът на клуба е бил основан от 7-8 положителни български футболисти. Не единствено положителни, само че фигури, каквито е имало през годините. Но за жал не виждам доста такива български играчи, които да са фигури сега. Дай Боже, това да се промени скоро и Левски да се върне, където му е мястото.

Да може да се бори с хегемона през последните години Лудогорец. С вярна политика, добра тактика, ясна концепция и точните хора това може да се случи ", сподели Александров.
 Павел Колев желае да върне в Левски Димитър Димитров-Херо и Станимир Стоилов-Мъри!
Павел Колев желае в Левски Мъри и Херо, към този момент договаря с двамата!

Новият изпълнителен шеф на " сините " договаря с двамата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР