Алекс Сърчаджиева загуби съпруга си преди 7 месеца, но не

...
Алекс Сърчаджиева загуби съпруга си преди 7 месеца, но не
Коментари Харесай

Това ли е новият на Алекс Сърчаджиева?

Алекс Сърчаджиева загуби брачна половинка си преди 7 месеца, само че не страда от липса на мъжко внимание, научи HotArena.

Тези дни вдовицата на Ласкин бе ухажвана край морето от двама мъже по едно и също време, а флиртът се разигра пред очите на 8-годишната й дъщеричка София, писа „ Уикенд “.

Актрисата прекарва лятото на Южното Черноморие поради новия риалити формат „ Игри на волята “. Предаването се снима на затънтения плаж „ Липите “ край Синеморец. Сашка е взела и щерката София, защото няма кой да я гледа в столицата.

През по-голямата част от деня Алекс е на фотоси, само че в късните следобедни часове тя и дребната вървят на плаж. Онзи ден, да вземем за пример, Сърчаджиева и София газеха горещия пясък в компанията на двамата младежи. Най-вероятно те са сътрудници на Алекс от риалитито.

Господата я обсипваха с внимание, а на моменти даже флиртуваха с нея . На задявките им тя отвръщаше смеейки се. София пък имаше записан час в сърф учебното заведение на плажа, по тази причина майка й и придружителите й предадоха момиченцето на инструктор.

После Сашка и ухажорите й се насочиха към крайбрежно заведение, откъдето щяха да следят тренировките на третокласничката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР