Алекс Сърчаджиева ще даде старт на новия мащабен проект на

...
Алекс Сърчаджиева ще даде старт на новия мащабен проект на
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева в екстремно видео на старта на `Игри на волята` - ключовият проект на Нова през есента

Алекс Сърчаджиева ще даде старт на новия огромен план на Нова тв " Игри на волята ", който ще размени " Биг Брадър " в есенната стратегия скица. Водещата взе участие в фотосите на промоционално видео към рисковото съревнование. В продължение на 72 часа тя се гмурка в морето, изкачва планини, язди кон, търси съкровища и покорява още ред провокации.

Голямата премия в приключенското съревнование е 200 000 лв..

“Като водеща, аз бях първата, която претърпях съществено предизвикателство в това неповторимо съревнование. През идващите месеци и участниците в „ Игри на волята: България “ ще усетят този адреналин. За следващ път се убедих какъв брой красива е България. Снимките за промо клипа ме водиха до прелестни места из цялата страна ”, споделя Алекс.

Режисьор на ефектното видео е Валери Милев, прочут с работата си в паметни продукции и с едни от най-обичаните български актьори. Той признава, че част от сцените са доста рискови и се постанова потреблението на дубльор, с цел да се подсигурява сигурността на Алекс.

Най-новият формат се очаква по Нова тв тази есен, само че фотосите му стартират след броени дни на родното Черноморие. Група смели българи ще се изправят в борби за превъзходство и територия, преминавайки през разнообразни тествания за духа, мозъка и тялото. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР