Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да не губи присъствие на

...
Алекс Сърчаджиева прави всичко възможно да не губи присъствие на
Коментари Харесай

Покъртителен спомен за Ласкин разтърси Алекс Сърчаджиева

Алекс Сърчаджиева прави всичко допустимо да не губи наличие на духа, а удостоверение за това бе качването й на сцената единствено дни, откакто загуби огромната си любов – Иван Ласкин. Един спомен за него обаче, съумя да раздруса радикално душата й.

" Облечен " в опаковка на неприятното момче, на видимо недодялан и нахален мъж, само че вътре в душата си той е едно дете. Дете, което ще се разплаче с най-искрени сълзи за най-скъпия си другар Чочо... дете, което обича жена си, живота и приятелите си единствено с пулса на сърцето си... съхранил романтиката в най-чист тип - той подарява на обичаната си поляна със светулки, обожава двете си дъщери и е несклоняем и бунтовник единствено към изкривените полезности и пошлостта... ", този тв анонс показа Александра в персоналния си ф
Във въпросното издание на формата точно Александра е една от огромните изненади за Иван Ласкин. Във видеото, което му пускат в студиото водещите Нели и Меги, артистът чува и вижда от обичаната си Александра най-хубавия вербален портрет, който някой в миналото му е рисувал.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР