Алекс Сърчаджиева намери сили да се върне към живота. Два

...
Алекс Сърчаджиева намери сили да се върне към живота. Два
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева се върна към живота

Алекс Сърчаджиева откри сили да се върне към живота. Два месеца след гибелта на бащата на детето си – Иван Ласкин, която я тласна към цялостна меланхолия, актрисата още веднъж се усмихва. Това, което ѝ върна желанието за живот, е работа и щерка ѝ.

Водещата на „ ВИП Брадър” изненада прелестно всички свои почитатели, като се появи във очевидно добра форма и отлично въодушевление на обществената прожекция на най-новия сериал, в който взе участие. Това е комедията „ Господин Х и морето” на Нова тв. Първият епизод бе излъчен предходната седмица освен по малкия екран, само че и в столично кино, където най-верните почитатели на звездите в продукцията имаха опция да ги видят онлайн, писа „ Уикенд “.

Никой обаче не очакваше Алекс да се появи на срещата, а още по-малко – да наподобява толкоз добре. Броени дни по-рано тя пропусна предпремиерата на сериала, която бе пред публицисти. Затова бе същинско събитие, което дойде в киното за среща със своите фенове. Актрисата бе възвърнала присъщата си лъчезарност, с която всички я познават и поради която я обичат. Тя откри сили за откровена усмивка, когато видя своите сътрудници, изключително децата от сериала. „ Браво! Силно момиче!”, шушукаха фенове на чаровната Алекс.

Според нейни познати, работата и грижите за дребната ѝ дъщеричка са единственото, което ѝ е дало сили да се оттласне от дъното и да продължи напред, откакто изгуби своята половинка. Както е известно, Алекс се върна на сцената едвам няколко дни след погребението. „ Тя няма различен избор. Все отново е майка, има дете, което би трябвало да отгледа и възпита. Но тя има и потребност да бъде заета, с цел да се разсейва от мъката”, разясняват в актьорските среди.

Дни по-рано звездата даде единственото си към този момент изявление след гибелта на Ласкин, в което описа за пъкъла, през който минава. На лицето ѝ нито един път не се появи даже незадълбочен намек за усмивка. Напротив – актрисата изглеждаше изцяло обезверена. Говори се даже, че месеци наред е била на успокоителни – първо поради заболяването на обичания си, а по-късно – поради гибелта му.

Премиерата на „ Господин Х” е първото обществено събитие, на което дъщерята на Пепа Николова се появява, като се изключат уговорките в театъра, свързани с работата ѝ. На всички направи усещане, че въпреки да демонстрира положително въодушевление, тя към момента не е свалила траура.

Бе облечена напълно в черно, със непретенциозно, затворено деколте и покрити ръце. Не беше с прическа, не носеше грим, не беше поставила даже червило. Вероятно от почитание към траура ѝ нейните колежки в сериала Доротея Толева и Станислава Николова също бяха облечени в черно, въпреки и в доста по-палави модели.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР