Алекс Раева вече е щастлива и горда майка, но това,

...
Алекс Раева вече е щастлива и горда майка, но това,
Коментари Харесай

Алекс Раева направи нещо невероятно след бебето СНИМКА

Алекс Раева към този момент е щастлива и горда майка, само че това, което направи малко, откакто роди, ще ви изуми. Тв водещата съумя да изненада даже и най-верните си почитатели в мрежата.

Откакто гушка дребната си рожба, Алекс напълно се е дистанцирала от светските среди. Вече не я виждаме по събития и като че ли е скъсала дефинитивно с шоубизнеса. Дали обаче е по този начин в действителност?



Наскоро Раева качи забавно селфи, което изцяло опроверга тази мисъл. Нещо повече - на фотоса брюнетката сияе от благополучие и като нищо скоро да ни изненада с някоя вест, обвързвана и с професионалния си живот.

На фотографията певицата театралничи дружно с Рафи Бохосян и Зарко Сарафян.

Припомняме, че преди три години Алекс и Рафи водеха дружно предаването " Bake Off: най-сладкото съревнование ", а Зарко бе един от участниците. Тримата се засекли инцидентно по улиците на София, до момента в който Алекс разхождала бебето Лия, и решили да запечатат момента с едно селфи.

Видно е, че родителството въздейства доста позитивно на Алекс Раева, която бързо е съумяла и да възвърне. А в този момент по всичко наподобява е подготвена да приема и предложения, свързани с една от най-големите й пристрастености - малкия екран. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР