Алекс Раева поведе неравна битка с килограмите след раждането, видя

...
Алекс Раева поведе неравна битка с килограмите след раждането, видя
Коментари Харесай

Алекс Раева стана тройна след раждането

Алекс Раева поведе неравна борба с килограмите след раждането, видя HotArena .

Певицата роди преди три месеца, само че към момента не съумява да смъкна и грам. Заради това и отхвърля да се появява на обществени места и е скъсала със светския живот. 

Преди няколко седмици обаче Алекс се качи на сцената, с цел да изнесе първия си концерт след появяването на дъщеричката си Лия. Външният тип на певицата изненада почитателите й. 

Раева беше заложила на черна рокля със свободна кройка, която обаче вместо да прикрие непотребните й килограми, ги наблягаше още повече . Появиха се даже мнения, че дрехата наподобява като тога, каквито носи Наталия Симеонова, с цел да прикрие едрите си форми. Алекс не е напълняла доста в лице, само че огромният проблем е коремът й. Наедряла е много от кръста нагоре, както и в бедрата и задните елементи. Заради това тя избира необятни рокли, които да не я обрисуват. 

Въпреки, че се пробва да не го демонстрира, Раева изпитва терзания поради килограмите си , защото доста от родилките съумяват да се разделят с корема още първия месец след раждането. Повечето пресни майки небрежно не помнят и за отока в краката, който при Алекс към момента е на дневен ред. Тревогите на Раева са свързани с това, че няма да успее да върне предходната си форма, защото роди много късно - съвсем на 39, а на тази възраст метаболизмът е много по-бавен. 

Освен това тя нееднократно е признавала, че е склонна към напълняване и поддържането на добра форма й коства доста жертви и пот във фитнеса. " От 12 години упражнявам всеки божи ден. Ако спра за две седмици, напълнявамс 5-6 кг. Това е моят дребен пъкъл. Мария Игнатова една гира не е вдигнала от 10 години насам, а има даже мускули ", изплака неволите си преди време Раева. За да поддържа тялото си плътно, певицата даже си беше направила фитнес студио у дома. 

Това даваше резултат, само че откакто разбра, че е бременна, Алекс трябваше да понижи темпото и да промени режима. Това несъмнено, докара до съществено качване на килограми. Тя не за пръв път се бори с наднорменото тегло. 

Пред 10 години тя фрапантно изпълня с повече от 15 кг , откакто напусна Слави и въртеше обич с предприемача Камен Атов. Уж щастливата им връзка се трансформира в дребен пъкъл за нея, включващ и физическо, и психическо принуждение. Нелеката обстановка, в която изпадна, въпреки всичко й оказа помощ да отслабне фрапантно с над 17 кг. 

" Рецептата е тормоз, низ от изменничества, включващи даже физическо посягане. Сложила си бях главата в краката му и чаках да ми стъпи на врата. Сега си давам сметка, че се е опитвал да ме смачка, да ме пречупи, да ме унижи. ", призна тя след раздялата им. 

След него Алекс имаше дълга връзка с ди джей Дончо, с който изненадващо се разделиха безшумно и без непотребни драми. В последна сметка певицата се откри с благоевградския предприемач Любомир Палаханов, който също е по-голям от нея. И при започване на август му роди щерка, написа Галерия
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР