Алекс Раева е една от най-чаровните и талантливи известни българки.

...
Алекс Раева е една от най-чаровните и талантливи известни българки.
Коментари Харесай

Алекс Раева сподели тайната си: ето как бори "кризата на средната възраст"

Алекс Раева е една от най-чаровните и надарени известни българки. Тя е не просто красивото лице от екрана, което имаме удовоствието да следим всяка събота в шоуто " Маскираният артист ", само че и даровита певица и актриса. Тя е смела жена, която не трябва да бъде поставяна в рамки. 

Пред Мон Дьо Алекс дефинира себе си като мазохист, който учи уроците на живота. Именно те вадят от нея най-хубавото. Алекс към този момент знае какво е щастието - мъжът ѝ, който ѝ припомня извънредно доста на умрелия ѝ татко, както и тяхното дете - Лия. Тя пък имала усмивката на татко ѝ. Междувременно Алекс не се тормози от годините, даже в противен случай - тя е горда с извървяния път до този миг и има нещо значимо да каже.

Виж още:

" Кризата на междинната възраст се преборва най-добре с рокерско кожено яке! Между другото, на 40г. не е толкоз неприятно... един мъж, с който ви е необходим единствено взор с цел да се разберете, две протегнати ръце постоянно търсещи любовта ти, отсяти, правилни другари и към момента онази полуда от двайстте! ", показа Раева към фотографията, с която отбелязва своя рожден ден на 24 септември.

Виж още:

Алекс Раева дефинира себе си за рафиниран човек, който се любува на майчинството и не страда, че кариерата ѝ е била на пауза. Голямо доказателство за смяната е и промяната на София с Благоевград, където към този момент живее. И тук става въпрос за съзнателни избори, а не взаимни отстъпки във връзката на Алекс с обичания ѝ Любо, показа още тя в изявлението си. Ние пък ѝ пожелаваме още доста години, през които да ни радва с чаровното си наличие на екран. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР