Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна в

...
Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я упрекна в
Коментари Харесай

Нападнаха Алекс Петканова заради Даниел

Алекс Петканова бе нападната от последователка, която я укори в първичност и плагиатство. Красивата инфлуенсърка показа видео в Инстаграм, на което дружно с Дани Петканов още веднъж вършат реклама на уебсайт за облекла.

Двамата демонстрират разнообразни летни тоалети, които са подобаващи за двойки. Видеото обаче е подразнило потребителка, която съобщи безапелационното си мнение.

" Несполучливо и експлоатирано! Просто плагиатство на примитивно равнище! Алекс, от теб желаеме повече! Това е в жанр " Безумния Петкан ". ", написа дамата и добавя, че Алекс е доста красива жена, която би трябвало да се облича с " нещо по-изискано ".

Петканова не е дала отговор по никакъв метод на забележката, само че пък и не е нужно, тъй като си има " войска " от хиляди почитатели, които се радват на всичко, което тя разгласява в мрежата.

Фенове на Петканова пишат, че са несъгласни с думите на дамата, която остро подлага на критика инфлуенсърката, а някои даже я упрекват непосредствено, че ѝ завижда и поради това се изрича по този метод.

Последователката на Алекс обаче бърза да посочи, че не укорява самата инфлуенсърка, а мъжа ѝ, поради който, съгласно нея, на Алекс ѝ се постанова да се принизява до такива низини и да прави неуместни неща. " Относно Алекс тя е прелестна, само че нейният Петкан я принизява, въвлича я в нелепи облици и по-скоро той паразитира върху нейното амплоа, с цел да изкарва пари с нейна помощ. Всъщност той си присвоява част от нейната работа, а това на нея не и оказва помощ, става смешна, тъй като неговият облик е примитивен и комичен, и е надалеч от приветлив. За Петкан мисля, че е завладяващ и никой не може да е благополучен с подобен човек, който има проблем със себе си. А на Алекс мога да и кажа от кой модел /(жена)може да се поучи, наблягам, че е висока класа.. ", написа дамата.

През годините Алекс сигурно се е научила да приема рецензии от всевъзможни хора, а един от рисковете да бъдеш прочут е точно този - да бъдеш изложен непрекъснато на вербален обстрел от всевъзможни направления.

все пак видеото е събрало доста лайкове и най-вече позитивни мнения от хора, които се радват на двойката. Дали фамилията чете мненията, можем да гадаем, тъй като по този начин или другояче рядко дават отговор на почитателите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР