Алекс Пърлман затвори вратата на мечтите си за стендъп комедийна

...
Алекс Пърлман затвори вратата на мечтите си за стендъп комедийна
Коментари Харесай

Създателите на TikTok говорят за положителното икономическо и социално въздействие на приложението, тъй като се задава възможна забрана

Алекс Пърлман затвори вратата на фантазиите си за стендъп комедийна кариера преди съвсем десетилетие, обръщайки се от сцената към офис кабина, където работеше като обслужване на клиенти.

След това стартира да разгласява случайни вицове и мнения за поп културата и политиката в TikTok. Малко над 2,5 милиона почитатели по-късно, той напусна девет до пет и неотдавна резервира първото си турне в цялата страна.

Пърлман е измежду многото основатели на TikTok в Съединени американски щати, възмутени от двупартиен законопроект, признат от Камарата на Представители в сряда, което ще докара до национална възбрана на известното видео приложение, в случай че основаният в Китай притежател ByteDance не продаде своя дял. Законопроектът към момента би трябвало да премине през Сената, където вероятностите му са неразбираеми.

Създателите на наличие споделят, че възбраната би навредила на безчет хора и компании, които разчитат на TikTok за забележителна част от техните приходи, като в същото време твър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР