Алекс и Влади се превърнаха в еталон за нова и

...
Алекс и Влади се превърнаха в еталон за нова и
Коментари Харесай

Близначките, с които всеки иска да прави хит: ALEX & VLADI и уникалните неща, които НЕ знаете за тях

Алекс и Влади се трансфораха в пример за нова и съвременна поп музика, която има свое звучене и се разграничава от всичко останало, което се предлага сега. Двете обаче са все по този начин чаровни, скромни и усмихнати, а славата не ги е трансформирала. Това са усещанията на всеки, който беседва с тях за пет минути, а ние имехме този шанс в новата ни графа " 21 въпроса ".

Виж още: Джулиана Гани е гневна на озлобен коментар, хубавицата не остана длъжна на злобар

Срещаме се с двете хубавици из централните улички на София и НДК, където разбрахме, че двете освен си наподобяват външно, само че и имат много общи привички и лайкове. Например обичат да започват всеки собствен ден с мурсалски чай, обичат разходките и упраженията във фитнес. Двете са безапелационни също, че песента, която ги разказва най-добре е " Само за свободни ", на едно мнение са и за обичаната им детска ария - " Хей ръчички, хей ги две ", която преди време ремиксираха в собствен вид.

Виж още: Музикант къща не храни ли? Симона Загорова стартира нов забавен бизнес

Двете са безапелационни, че най-голямото им достижение в кариерата е, че към момента са доста въодушевени и всякога се вълнуват, когато издават ново парче. " Ток по тялото " сега има доста огромен успеех и двете се гордеят с песента, която може да слушате във Vbox7, само че и да видите якото видеото. Алекс и Влади ни споделиха, че са все по този начин стимулирани и имат вяра, че им предстоят още огромни триумфи в музиката. 

Това обаче не е всичко! По кои сериали сега са луди тийн любимките, имат ли си обичани звезди, какво носят в чантичките си и още забавни неща - вижте във видеото горе.

Изображение: https://www.instagram.com/awexi/, Vbox7 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР