Алекс и Дани Петканови внасят цвят и настроение в първата

...
Алекс и Дани Петканови внасят цвят и настроение в първата
Коментари Харесай

Хумор, страст и провокация в първия епизод на „Сладки свалки“

Алекс и Дани Петканови внасят цвят и въодушевление в първата среща на претендентите за сродни души в премиерния за трети сезон епизод на сантименталното риалити „ Сладки свалки “. Как Теодора и Давид оставиха щурото семейство без думи вижте първо във Vbox7.com.

Давид е 21-годишен висок, строен и сериозен мъж от Русе. Обича да спортува и има богат опит в региона на кинезитерапията и масажите. Визията и възприятието му за комизъм го вършат атрактивен обект на женско внимание, само че след последната си връзка младият теляк търси „ единствената “.

Теодора е красива и амбициозна студентка по право от Каварна. Има пристрастеност към фитнес тренировки и разнообразни бойни изкуства като карате и кик бокс. Нежната изкусителка съчетава в себе си по едно и също време хубост и непорочност. Работила е като маникюрист и защита и не се тормози да употребява белезници. Какви са нейните упования и дали Давид ще отговори на тях следва да разберете.

По традиция първата среща на участниците стартира със завързани очи и целувка. Не пропускайте да видите какви усещания основават един за различен претендентите след първата си целувка. Срещата не стопира до тук. За да разпалят интереса на Давид и Теодора, Дани и Алекс са подготвили забавни опознавателни игри, цялостни с провокативни въпроси.

Кое е първото нещо, което впечатлява Давид в една дама? Какви уроци е получила Теодора след дългогодишната си връзка? Ще се оправят ли Теди и Давид в отборната игра и най-важното ще се стигне ли до втора среща? Отговорите на тези и други въпроси се крият в премиерния епизод на трети сезон на „ Сладки свалки “ първо във Vbox7.com.

Може да следите „ Сладки свалки “ всеки четвъртък във Vbox7.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР