Алекс Гърдева може да не е победителка в риалити предаването

...
Алекс Гърдева може да не е победителка в риалити предаването
Коментари Харесай

Истинската победителка сияе: Алекс Гърдева неузнаваема на нови снимки

Алекс Гърдева може да не е победителка в риалити предаването " Ергенът ", само че е такава в сърцата на много хора. Е, най-малко по този начин наподобява в обществените мрежи, където консуматори защитаваха и съжаляваха психоложката, която бе подложена на тормоз от страна на Виктория Капитонова.

Много хора са на мнение, че Алекс щеше да бъде победителката, в случай че не беше върнала една от розите на Виктор. Мацката даде да се разбере, че не желае да има мъж до себе си, който не реагира, когато има експанзия. Припомняме, че подпийналата Капитонова заля роклята на Алес по време на един от последните коктейли.

Сега обаче психоложката наподобява е загърбила всичко отрицателно от " Ергенът ", тъй като сияе на всяка нова фотография. Наскоро гримьорът Цецо Андреев постна ново фото в компанията на Гърдева, която наподобява зашеметяващо.

Виж още: Ариа си падала по мутри, възбуждала се от бойни битки: Мъжете на певицата преди Йомов

" Екзотично красива дама! Отвътре и извън! Прекрасна! И прелестен занаятчия на четките! Успехи! ", " Божествена Алекс, хубост и разсъдък! А, за грима, какво да кажа, необикновен си Цецо!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР