Алекс Донски не спира с добрите си изяви на турнира

...
Алекс Донски не спира с добрите си изяви на турнира
Коментари Харесай

Българин разби скандален тенисист от Ролан Гарос

Алекс Донски не стопира с положителните си изяви на шампионата за мъже по тенис в Монтобан (Франция) с награден фонд от 25 хиляди $. Българският гений се класира за четвъртфиналите, откакто описа играта на скандалния французин Максим Хаму с 6:3, 6:4.

Максим Хаму бе изхвърлен от "Ролан Гарос " през 2017 година поради...целувка. Френският тенисист налетя на журналистка на телевизия Евроспорт и това провокира реакцията на уредниците, заяви локалната федерация ФФТ.
Камерите уловиха напълно ясно дейностите на Хаму, който целуна журналистката Мали Томас, а когато тя направи засрамена мимика и опита да го отблъсне, той повтори целувката.

Припомняме, че за същото действие боксьорът Кубрат Пулев сърба попарата на американската журналистка Джени Суши.

През целия мач Хаму се държа извънредно предизвикателно и постоянно псуваше на френски. Това му донесе две санкции от съдията на стола. Провокативното му държание не съумя да повлияе на Донски, който реагира невъзмутимо и се оправи за час и 20 минути с именития си противник.

"Отвратителното държание на Хаму не ми повлия. Останах съсредоточен и играх устойчиво. Посвещавам успеха на моите близки и моя управител Ивайло Крачунов. Благодаря особено и на организация БЛИЦ за поддръжката ", съобщи Донски, който на четвъртфиналите ще играе против различен французин - Жил Окала. До момента нашият гений създаде 10 точки за международната класация, където продължава напредъкът му.

По-късно през днешния ден Донски и Кристиан Там от Естония ще играят на четвъртфинал в шампионата по двойки против вторите сложени французи Думбия и Ребул.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР