Алекс Богданска - ена от най-красивите известни дами и популярен

...
Алекс Богданска - ена от най-красивите известни дами и популярен
Коментари Харесай

Щастлива на 29: Алекс Богданска със слънчев рожден ден в рая

Алекс Богданска - ена от най-красивите известни дами и известен инфлуенсър у нас, през днешния ден чества своя 29-ти рожден ден.

Красивата някогашна (или пък не!) половинка на лудия кореспондент и инфлуенсър Даниел Петканов разгласява няколко благи фрагмента със сина си Габриел, торта на плажа, торта в хотелската стая и най-хубавата си другарка. Щастливата рожденичка не пропусна да каже, че това е и " най-слънчевият януарски рожден ден ", който в миналото е посрещала.

Припомняме ви, че след заминаването си към Тайланд, почитателите и на Алекс, и на някогашния й Дани стартирана да се съмняват дали пък двамата не са се събрали още веднъж. Засега и двамата не показват по никакъв метод, че са на едно и също място, дружно със сина си Габриел. Дали двойката пък тъкмо през днешния ден няма да издаде, че още веднъж е окрилена от любовта си... остава да разберем.

Искрено се надяваме големият и прелестен букет, с който красивата Алекс се снима да е от Дани и двамата да прекарат един страховит празничен ден дружно с най-голямото си благополучие - сина си!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР