Алекс Бати се завърна в Обединеното кралство шест години след

...
Алекс Бати се завърна в Обединеното кралство шест години след
Коментари Харесай

Британският тийнейджър Алекс Бати се завърна в Обединеното кралство, след като беше изчезнал в чужбина в продължение на шест години

Алекс Бати се завърна в Обединеното кралство шест години откакто изчезна на отмора в Испания с майка си и дядо си, схваща осведомителната организация PA.

17-годишното момче, което беше на 11 години, когато изчезна, се завърна от Франция, до момента в който детективите се готвят да проведат конференция в централата на полицията в Манчестър.

Той беше открит посредством педикюр студент Фабиен Акидини, до момента в който се разхождаше самичък покрай Тулуза в ранните часове на сряда.

Неговата баба и легален аставник Сюзън Каруана сподели преди този момент, че „ няма самообладание “ да го види, когато се върне.

Г-жа Каруана от Олдхам, Голям Манчестър, добави в петък: „ Не мога да стартира да показвам облекчението и щастието си, че Алекс е открит в сигурност и здрав.

„ Говорих с него нощес и беше толкоз хубаво да чуя гласа му и да видя лицето му още веднъж. Нямам самообладание да го видя, когато се съберем още веднъж.

„ Основното е, че той е в сигурност, по-късно, което би било голямо прежи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР