Алек, влюбена съм в теб! Тези думи изрече участничката в

...
Алек, влюбена съм в теб! Тези думи изрече участничката в
Коментари Харесай

Пам Велидис „взриви ефира на БТВ: Алек, влюбена съм в теб!

Алек, влюбена съм в теб! Тези думи изрече участничката в предния сезон на „ Ергенът ” Пам Велидис към настоящия основен воин в сантименталното риалити. Признанието, направено онлайн в студиото на bTV, в действителност беше насмешка с развиването на събитията в имението. Пам се оказа мощно разочарована от многото девойки, които внезапно започнаха да признават на Алек ненадейно пламналата си обич.

„ Само аз май не го бях сподели още ”, пошегува се Велидис.



Финалистката от „ Ергенът ”2 Елена Сергова взе участие в същото предаване и изясни, че това държание е взето от книга, писана по американския оригинал на предаването. Тя безусловно съкруши с мненията си настоящият Ерген.

„ Той очевидно харесва един вид дами - руси. Което значи, че няма въображение ”, по този начин Елена подреди с две фрази Алек Младенов.



Коментаторките в студиото не пропуснаха да одумат и очертаващата се нова любимка Йоана. Според тях те извънредно си отиват образно с Ергена, даже повече от нужното. Те наподобяват повече като брат и сестра, не като двойка, обявиха някогашните „ ергенки ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР