Алек Сандър, който може би повечето хора познават от участието

...
Алек Сандър, който може би повечето хора познават от участието
Коментари Харесай

Българин в дует със Snoop Dogg

Алек Сандър, който може би множеството хора познават от присъединяване му в " Vip Brother ", зарадва феновете си с нов музикален план, в който взе участие международната звезда Snoop Dogg.

След като направи редица независими части, както и с българският артист Атанас Колев, Андреа и редица други, в този момент той реши да заложи на звезди като Lil Wayne и Sasha Belair и дружно с тях издаде песента " Please Don't Go Go ", която излезе в понеделник, а има забележителните близо 130 000 хиляди гледания. Продуцент на парчето е самият Алек Сандър, българският бийтмейкър Ник Томс, както и Брент Колатало, написа dir.bg.

Клипът е сниман от Алексей Фигуров, а с него са работи доста oт българските звезди, като част от тях са Диона, Галена и доста други. Видеото е на няколко местоположения, като това прави песента още по-ефектна и запаметяваща се. Бюджетът надвишава сумата от 300 000 $.



Алек Сандър е един от дребното реализатори, които впечатляват с друго звучене и не може да отречем, че до този миг това е един от най-хубавите музикални планове на артиста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР