Алек Младенов е на 28 години и е милионер. Супер

...
Алек Младенов е на 28 години и е милионер. Супер
Коментари Харесай

Ергенът Алек менте милионер

Алек Младенов е на 28 години и е милионер. Супер паралия, на който му липсва единствено едно нещо – същинската обич и дамата, с която да показа своята приказка.

Да, това се разнасяше щедро още преди старта на формата този сезон като бяха персонално диктувани от екипа на предаването. Продуценти и сценаристи се пробваха да измислят облик, съвсем като на богатите мачовци от латино сериалите, търсещи своята Росалинда, Касандра, Есмералда и коя ли още не…

И несъмнено съумяха да сграбчен вниманието, карайки десетки златотърсачки, елементарни мацки или откровени кокошки да драпат за присъединяване в предаването. Ясно е кои от тях влязоха в имението в Гърция, както е ясно и че доста от тях са там не за обич и поради Алек Младенов, а за реклама и персонален пиар – барем ги забележи някой, написа Crimesbg.

Колкото до Младенов – не, той не е милионер и това е реалност. Алек не е безпаричен, по-скоро фамилията му не е оскъдно, само че и несъмнено не живеят като царчета в разкош. Самият той населява мансардно жилище в столицата – сиреч на тавана. Било обзаведено уютно и се чувствал отлично в него, само че дворец няма – за смут на тези, които го считат за затлъстял паралия.

Алек желае в действителност сериозна връзка и жена, с която да се обичат. А хубавото е, че не си пада по краткотрайните и безсмислени случки.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР