Алек Болдуин, който се измъкна от обвинението в неволно убийство

...
Алек Болдуин, който се измъкна от обвинението в неволно убийство
Коментари Харесай

Празненството му по случай свалените срещу него обвинения е безчувствено: Колегите на Алек Болдуин

Алек Болдуин, който се измъкна от обвиняването в несъзнателно ликвидиране поради смъртоносната пукотевица по оператора на снимачната площадка на кино лентата " Ръжда " в Ню Мексико, ужаси опечалените му сътрудници, предава RadarOnline.com. " Те считат, че е извънредно безчувствено да се чества толкоз шумно, като се има поради, че някой, който всички те са познавали и обичали, е умрял по подобен ужасяващ метод ", споделя източник пред изданието. Въпреки изказванията, че 65-годишният Болдуин " не е натискал спусъка на револвера, с който е убита Халина Хъчинс ", обвиняванията против артиста бяха свалени " без предубеждения " на 20-и април, въпреки че към момента продължаващото следствие може да докара до нови правосъдни каузи против звездата в бъдеще. Болдуин уреди цивилен иск, предявен от брачна половинка на Хъчинс Матю и сина им, само че изискванията на договорката са запечатани. А другояче той се е върнал, с цел да довърши фотосите на кино лентата, които сега се организират в Монтана.

" Много хора считат, че Алек се е измъкнал от патрона - в случай че ми позволите този израз ", споделя източник и добавя: " Те (колегите му) не считат, че той би трябвало да прави победни обиколки, откакто Халина умря по подобен ужасяващ метод! "

Източниците настояват, че операторката - която е била на 42 години тогава, е била харесвана от актьорите и екипа, до момента в който благосклонностите към Алек са избледнели бързо след трагичния случай на 21 октомври 2021 година

" Всички считат, че Халина е умряла излишно ", споделя и различен източник, съгласно който " някои от тях даже могат да изоставен продукцията ". Както първо заяви изданието, юристите на Болдуин се изрекоха, откакто прокурорите оповестиха, че се отхвърлят от наказателните обвинявания.

Люк Никас и Алекс Спиро, обявиха: " Доволни сме от решението за преустановяване на делото против Алек Болдуин и насърчаваме провеждането на уместно следствие на обстоятелствата и събитията на този драматичен случай. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР