Алчността е форма на зависимост. Да бъдеш алчен е не

...
Алчността е форма на зависимост. Да бъдеш алчен е не
Коментари Харесай

Ето ги петте най-алчни знака на зодиака

Алчността е форма на взаимозависимост. Да бъдеш лаком е освен да искаш повече, в сравнение с заслужаваш, само че и неразумно да се отдадеш на желанията си. Такива хора са егоисти и неведнъж не се интересуват от обстоятелството, че с дейностите си могат да обиден близките. Ето кои знаци от зодиака имат в характера си тази доста непривлекателна линия.

Овен
Овните нормално са огромни търговци и по тази причина желаят да получат максимума, а да платят колкото се може по-малко. Този зодиакален знак обожава подаръците, поощрителните награди и безплатните бонуси, както и пониженията и разпродажбите. Какъв е смисълът да си губиш времето с приготвянето на вечеря, като в бара насреща дават безвъзмездни закуски? Аванта - това е нещото, което Овните обожават!

Телец
Този зодиакален знак има голям "апетит " към първокласния живот, като от време на време той граничи с същинска алчност. Телецът желае да опита от всичко, а още по-добре е, когато някой различен заплаща за това. Той обича изящните и скъпи неща и живее, с цел да се фука с тях пред приятелите си. Освен това е подлудял чревоугодник и става необикновено лаком, когато види скъпи менюта, деликатеси и изискани ястия.

Лъв
Лъвовете са доста умни и обожават да акцентират интелекта си. Те непрекъснато търсят малки врати или прибягват до трикове, с цел да заобиколят останалите. Представителите на тази зодия съблюдават законите, само че това не им пречи да открият банкова сметка на Каймановите острови, в случай че това ще им помогне да спестят пари от налози.Лъвът обича да си купува скъпи движимости и колкото по-скъпи и елегантни са те, толкоз по-добре. Най-лошият призрачен сън за представителите на този зодиакален знак е, в случай че съседът им се снабди със скъпоструваща движимост, която те не имат.

Скорпион
Скорпионите са извънредно алчни за внимание. Този зодиакален знак не може да преживее обстоятелството, че сътрудникът му поддържа връзка с някой различен човек. Скорпионите могат да бъдат извънредно ревностни, а проявата им на ревнивост е обвързвана с ужасяващо възприятие за благосъстоятелност и лакомия. Те могат да бъдат прекомерно натрапчиви към колегата си. Ако Скорпионът заподозре нещо, ще бъде мъчно да контролирате всичките му дейности. Освен това те са страхотни манипулатори, изключително когато се нуждаят от нещо.

Козирог
Хората от този знак наподобяват доста на притежателите на компании, които си пишат големи
бонуси и в същото време осведомят своите чиновници, че последните месеци са били доста неприятни и нестабилни за компанията. Най-интересното е, че егоизмът не е присъщ за Козирозите. Те просто откровено имат вяра, че заслужават огромна премия за цялата си упорита работа. Въпреки че този знак в действителност се радва на свършената работа, той получава не по-малко наслаждение от постоянна банкова сметка и финансова сигурност.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР