Албина Анева има пълната подкрепа, както на мен, така и

...
Албина Анева има пълната подкрепа, както на мен, така и
Коментари Харесай

Албина Анева ще преобрази Благоевград като кмет

" Албина Анева има цялостната поддръжка, както на мен, по този начин и на всички от политическа партия МИР ". Това съобщи по време на среща с жители в Благоевград ръководителят на Политическа партия МИР и лидер на листата на общинските съветници за София инж. Симеон Славчев . Той изрази поддръжката си и към благоевградските претенденти за общински съветници от партията. Заедно с тях и зам.-председателят на Политическа партия МИР Владислав Милев се срещнаха с жители, с цел да обсъдят проблемите на Благоевград.

По време на срещата Албина Анева и екипът ѝ показаха своите оферти за позитивната смяна на града.

" Благоевград мощно се нуждае от смяна след многогодишното ръководство на ГЕРБ, тази смяна може и ще я направи адв. Албина Анева, нейният екип и общинските съветници от Политическа партия МИР . Нямам подозрения, че адв. Анева ще е един извънреден кмет. Тя е доста добър експерт, на който може да се разчита, има опит няколко мандата като общински консултант и обича града си. Албина има и предпочитание за работа и капацитет да направи Благоевград едно доста по-добро място за живеене ", означи инж. Славчев .

Албина Анева е юрист, работила е сполучливо като арбитър и проурор. Била е общински консултант 4 мандата. Тя е третата жена от началото на 21 век, която се кандидатира за кметския пост в Благоевград.

Политическа партия МИР е с номер 50 в интегралната бюлетина.
 Снимка 448631
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР