Алберт Попов завърши на 15-о място в слалома от Световната

...
Алберт Попов завърши на 15-о място в слалома от Световната
Коментари Харесай

Алберт Попов завърши на 15-о място в Аделбоден

Алберт Попов приключи на 15-о място в слалома от Световната купа по ски алпийски дисциплини в Аделбоден.

Алберт Попов беше 13-и след първия манш с време 57.85 секунди. Той обаче направи две неточности във второто си втурване и приключи с общо време от 1:53.99 минута.

Победител стана Мануел Фелер (Австрия) с 1:52.62 минути. Фелер записа втори триумф за сезона и четвърти в кариерата си. Той беше пети в първия манш с 57.24 секунди и даде шесто време във втория 55.38.

Норвежецът Атле Лий Макграт изпусна успеха за две стотни от секундата и остана втори. Tрети се подреди Доминик Рашнер (Австрия). Той даде 16-о време в първия манш, само че беше най-бърз във втория.

Лидерът след първото втурване е Александър Стеен Олсен (Норвегия) отпадна при започване на втория манш. Олимпийският първенец Клеман Ноел (Франция) не приключи първата част на надпреварата.

Фелер е отпред в класиране за дребната международна купа в слалома с 245 точки. След него е Марко Шварц (Австрия) със 180 и Дейв Райдинг (Великобритания) със 120 точки.

В генералното подраждане води (Швейцария) със 736 точки. Марко Шварц е с 464, Александър Омод Килде (Норвегия) е с 320 точки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР