Алберт Попов е доволен от сезона си в Световната купа

...
Алберт Попов е доволен от сезона си в Световната купа
Коментари Харесай

Алберт Попов: Направих максимума през този сезон

Алберт Попов е удовлетворен от сезона си в Световната купа по ски. Той приключи 12-и в за сезона в Солдеу (Андора), а в крайното класиране в слалома е на 15-о място. През този сезон Попов се за пръв път в кариерата си, откакто приключи трети в Палисейдс Тахо (САЩ).

" Труден сезон поради изискванията тази зима - нямахме доста сняг, беше доста топло, меки писти, като за подобен сезон резултатите ми са доста положителни. С четири незавършени надпревари успяхме да създадем максимума ", сподели Попов при прибирането си София.

Той счита, че би трябвало да работи повече по физическата подготовка: " Трябва да вдигнем летвата малко по-високо. Смятаме, че мога да съм още по-бърз. Това към този момент зависи от това по какъв начин упражняваме. "

Попов се надява да се показа още по-добре през идващия сезон.

" Опитът си способства доста и се усещам от ден на ден в свои води. С всеки минал старт знам, че мога да съм индивидът, който да поведе такова съревнование. Това ми оказва помощ доста. Догодина ще ми е с едно ходило по-лесно. Мечтая за победа, считам, че е постижима и ще работим в тази посока ", сподели още скиорът.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР