Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на американската фармацевтична компания Pfizer,

...
Алберт Бурла, главен изпълнителен директор на американската фармацевтична компания Pfizer,
Коментари Харесай

Шефът на Pfizer прогнозира научен ренесанс във фармаиндустрията

Алберт Бурла, основен изпълнителен шеф на американската фармацевтична компания Pfizer, има вяра, че фармацевтичната промишленост ще процъфтява през идващото десетилетие. Той изрази това мнение в изявление, оповестено във вторник за вестник La Repubblica, предава. 

" През идващите 10 години тази промишленост ще процъфтява, водена от науката и демографията. Продължителността на живота се усилва, само че редом с това ее появяват нови заболявания. Нашата промишленост ще преживее теоретичен подем с помощта на композиция от открития в биологията и силата на технологиите. Коронавирусната пандемия ускори тези трансформации ", сподели Бурла. 

Повдигайки въпроса за вероятното създаване на други ваксини заради появяването на нови варианти на covid-19, основният изпълнителен шеф на Pfizer означи, че " още е прекомерно рано да се каже дали ще се наложи по-честа реваксинация или нова ваксина ". 

" Разглеждаме доста благоприятни условия, в това число ваксина, която защищава от варианта " Омикрон " и други варианти. Ще вземем решение до март, това ще зависи от резултатите от нашите проучвания. Можем да стартираме производството незабавно ", сподели още Бурла. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР