Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в местен

...
Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в местен
Коментари Харесай

Албена Вулева в депресия: Нямам желание за живот

Албена Вулева се завърна от Кипър, където работеше в локален хотел, само че не се усеща добре в България. Тя се ожали, че неприятното есенно време и мрачната столица я депресират, а слънчевият остров й липсва. „ Нямам нито тонус, нито предпочитание за живот...”, написа някогашната водеща в обществената мрежа.

Риалити звездата от „ Биг Брадър” споделя, че по темперамент е оптимист, но есенната меланхолия не я подминала. Когато заменила топлия Кипър с дъждовна София, настроението й внезапно се влошило. Вулева съвсем не излизала от вкъщи си и с носталгия разглеждала летните си фотоси, спомняйки си за пясъка и морето. Поне финансовото й положение я успокоявало, тъй като по време на гурбета заделила средстава, които възнамерявала да вложи в нов план. Тя не съжалявала за престоя си в чужбина, макар че работата не била лека. „ Бях част от обслужващия личен състав, само че какво от това?! Не се срамя! В свободното си време доста се забавлявах...”, споделя Албена.

Междувременно тя продължавала се занимава с черна магия, само че рядко прибягвала до нея. Предпочитала по-простите заклинания за шанс и благополучие. „ Мога да върша и бих направила черна магия, в случай че събитията го постановат, само че това не се случва постоянно. Без да има сериозна причина няма по какъв начин да стане. Това е нещо, което изтощава силата ми. Тежко занятие е, но от време на време си коства и се постанова. Има хора, които просто не схващат от други въздействия и би трябвало да си получат заслуженото”, разказвала е устатата русокоска. За черна магия цената й скачала и достигала над 300 лв., а за по-прости ритуали желала сред 50 и 100. Амулетите й за шанс вървели към 15-20 лв..
Извън работните задължения, Вулева към момента не е разкрила подобаващ сътрудник за себе си и персоналният й живот е в застой. Тя се хвалеше, че в Кипър имала доста ухажори и измежду тях се откроил един, който съумял да притегли интереса й, само че за малко. С него работели дружно в хотела и флиртът им кипял с цялостна мощ, но Албена била наясно, че няма да излезе нищо съществено от това. Тя гледала да си запълни свободното време и да се забавлява по време на престоя си в чужбина, а други връзки не търсела.

След като се раздели с дългогодишния си другар Недик Недев, някогашната водеща не е афиширала връзка с различен. Тя нееднократно е споделяла, че е доста разочарована от българските мъже, които по думите й са освен мързеливи, само че и много стиснати. Кандидати за сърцето й имало, само че не успявали да я впечатлят. Бившият й от дълго време има нова жена в живота си, но Албена има вяра, че си е самодостатъчна и не търси гадже непременно.
Преди да замине за Кипър, риалити звездата нямаше съществени професионални задължения и се занимаваше най-вече с персоналната си дизайнерска линия за бижута „ Хаял”. Тя старателно изработваше гривни и други аксесоари от разнообразни материали, а след това ги оферираше за продажба в интернет на алегорични цени. Въпреки че влагаше усърдие в начинанието си, то не бе доходоносно и най-после й се наложи да си откри същинска работа.

Авторката на паметното предаване „ Сигнално жълто” взе вкусен хонорар за присъединяване си в риалити шоуто „ Биг Брадър”, само че той бързо се стопил през необятните й пръсти и от него не останал и лев. Случило се по този начин, че познати й предложили работа в Кипър с положително възнаграждение и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с порядъчен наем и отлетяла за острова. Активният туристически сезон там обаче завърши в края на октомври и Вулева се върна от гурбет с нови хрумвания и проекти за бъдещето, написа Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР