Албена Вулева призна, че прави черни магии, когато обстоятелствата го

...
Албена Вулева призна, че прави черни магии, когато обстоятелствата го
Коментари Харесай

Черните магии на Вулева надвисват над Слави

Албена Вулева призна, че прави черни вълшебства, когато събитията го постановат. „ Това се случва в действителност, когато събитията го постановат. Така просто да си се разхождам и да върша черни вълшебства без причина – не. Това е нещо, което много изтощава личната ти сила и сили. Тежко занятие, чисто физически. Но от време на време си коства и се постанова. Има хора, които просто не схващат от други въздействия и се оказвам принудена да прибегна до такива неща. Аз съм човек, който има вяра, че би трябвало да има закононарушение и наказване. Всяко деяние би трябвало да си влече своите последици и да има своето противопоставяне. В такива случаи не се въздържам и върша черни вълшебства “, показа някогашната тв водеща пред „ Шоу “.

Албена твърди, че такова нещо не се учи, а го притежаваш. „ Това е мощна сила, с която посредством избрани символики и ритуали се случват някои неща. Имам много мощна сила, която на правилото на проба-грешка съм избистрила по какъв начин тъкмо да се случват нещата, с цел да мога да я канализирам и да я изпращам там, където ми е нужна. Това са сили, които се трансформират и се местят през време и пространство. Това не е нещо, което може чак да убие човек. Просто се сгъстяват черни облаци над нечия глава и стартира да страда от прочут невървеж във всичко “, прибавя още Вулева.

Тя дефинира себе си като отмъстителна, злопаметна и заради това не предлага някой да й се навира в полезрението с неприятно.

А като се има поради какъв нечовечен скандал избухна сред нея и Слави преди години, не се знае дали няма да му направи магия или към този момент му е направила, настояват осведомени. И напомнят по какъв начин при раздаването на премиите на фестивала " Международни медийни събития 2003 " в Албена вбесеният от злобните й измислици в предаването " Сигнално жълто " шоумен я беше залял с бира.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР