Албена Вулева е решила да се разкрасява. Бившата тв водеща

...
Албена Вулева е решила да се разкрасява. Бившата тв водеща
Коментари Харесай

Албена Вулева опъва бръчки

Албена Вулева е решила да се разкрасява. Бившата тв водеща към този момент е на 43 и настойчиво се бори с първите признаци на старостта. От много време устатата дама не е обръзана и в този момент е в търсене на нов мъж, издават осведомени. Риалити звездата хукнала по процедури и опъвала бръчки, с цел да притегли вниманието на противположния пол.

Вулева не крие, че се подлага на разнообразни операции и постоянно се старае да наподобява добре. Наскоро тя си направила радиочестотен лифтинг – нехирургичен способ, посредством който се усъвършенстват структурата и еластичността на кожата. „ Фините бръчки изчезват, а лицето е очевидно подмладено и стегнато”, изяснява Албена. Тя добавя, че е коригирала и устните с хиалуронова киселина.
Риалити звездата възнамерява и други интервенции в близко бъдеще. Тя от дълго време обмисля да подмени силиконовите импланти в бюста си с по-големи и напълно скоро още веднъж ще легне под ножа. Досега събирала храброст, тъй като първия път имала неприятни прекарвания и болки, само че положителната й другарка Джулиана Гани я убедила, че е време да усили гръдната си обиколка. „ Искам още по-големи гърди! Малко ме е боязън да се оперирам отново, само че хубостта изисква жертви!”, споделя Албена.

Тя поставила първите си импланти преди няколко години, само че в този момент не била удовлетворена от резултата и желала същия размер като на Гани. Джулка й дала координатите на пластичния си хирург и Вулева към този момент предходна през първата консултация. Оставало единствено да избере дата и да брои 10 бона за интервенцията.
Говори се, че скандалната дама е тръгнала на лов за мъже, по тази причина по този начин интензивно ремонтира тялото и лицето си. След шоуто „ Биг Брадър: Мост Уонтед” тя се сближи със съквартирантката си Весела Нейнски и двете обикалят софийските заведения в търсене на агнешко. Бившата тв водеща и оперната певица постоянно се забавляват дружно, а от време на време към компанията им се причислява и Зорница Линдарева, написа "Уикенд ".

„ С дългогодишния ми другар Недик се разделихме преди 4 години. Нямам човек до себе си – мома за женене съм”, споделя авторката на незабравимото „ Сигнално жълто”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР