Албена Вулева е качила поне 8 килограма, откакто е разделена

...
Албена Вулева е качила поне 8 килограма, откакто е разделена
Коментари Харесай

Захажаева разделила Вулева с гаджето й

Албена Вулева е качила най-малко 8 кг, откогато е разграничена с фитнес инструктора Недик Недев. Докато живееше с атлетичния мачо, авторката на незабравимото „ Сигнално жълто” всеки ден тренираше във фитнеса и изглеждаше отлично, само че в този момент телесата й се тресат, а фигурата й е надалеч от идеална. Бившата тв водеща е занемарила външния си тип, а напредването на годините е оставило немилостив отпечатък върху лицето й, писа „ Уикенд “.

Звездата от „ Биг Брадър: Мост Уонтед” и треньора Недик изкараха дружно повече от 10 години, а връзката им бе на приливи и отливи. Те ту се събираха, ту се разделяха, само че очевидно последната им раздяла е дефинитивна. Недев към този момент има нова другарка и като че ли избира да не помни предишното си с Албена.

Албена с проект за победа

Актуалното му гадже се споделя Ирена Цанкова – 40-годишна русокоска от Враца, незнайна в общественото пространство. С Недик се срещнали във фитнеса залата, където той работи като инструктор. Първоначално Цанкова била негова клиентка, само че се харесали и се сближили. Русата дама има наследник на 12 години и към този момент е срещнала момчето с приятеля си. Тя вярвала, че връзките им са съществени и се надявала любовта им да процъфтява, издават хора от обкръжението й.



Отлично осведомени източници издават пред „ Уикенд”, че майката на Вулева – Людмила Захажаева, стои в основата на раздялата й с Недик. Ексцентричната рускиня от много време недолюбвала треньора и била доста щастлива от обстоятелството, че се махнал от живота на дъщеря й. Захажаева от дълго време обяснавала на Албена, че би трябвало да разкара Недев и да си откри различен. „ Ти заслужаваш нещо по-добро! Красива и умна жена като теб може да има всеки, а ти си се хванала за този гол охлюв!”, нареждала властната Людмила.

Ето новата на мъжа на Албена

До нея достигнала мълвата, че Недик има слаби ангели и постоянно кръшка на щерка й. Точно поради това в никакъв случай не го одобрила за шурей и най-после постигнала своето – прогонила инструктора вечно със злостни мнения по негов адрес и целенасочени словесни нападки.

Според осведомени Албена към момента няма нов мъж, въпреки че слуховете я свързват с богат турчин. Бившата тв водеща постоянно пътува до Истанбул и с това породи такива злословия по собствен адрес, но истината е, че любовният й живот е в застой. Финансовото й състояние също не е цветущо, тъй че хонорарът от шоуто „ Биг Брадър” е добре пристигнал за нея.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР