Албена Симеонова от ДБ му е помагала да се устрои

...
Албена Симеонова от ДБ му е помагала да се устрои
Коментари Харесай

ГЕРБ искат изслушване на Демерджиев и службите за обвинения за тероризъм


Албена Симеонова от Демократична България му е пособия да се устрои у нас

Парламентарната група на ГЕРБ изиска закрито чуване на вътрешния министър Иван Демерджиев и шефовете на службите във връзка открития у нас търсен за тероризъм от Англия, Давид Бодил.

Припомняме, че 28-годишният британец е влезнал в страната ни, макар алената бюлетина от Интерпол, а с цел да се устрои е получил помощ от депутатката от Демократична България Албена Симеонова.

„ Вербовка на сътрудник за въздействие се назовава когато на човек с алена бюлетина му оказва помощ народен представител. Идва симпатично момче от Англия и за 30 дни съумява да си откри оръжия и да се устрои “, съобщи от трибуната на Народното събрание депутатът от ГЕРБ Маноил Манев.  

28-годишният мъж е обитавал в селото в продължение на два месеца. Той е поддържал извънредно тесни контакти с стеснен кръг от хора - главно с продавача в близкия магазин и с една от дамите в селото, която го е приютила по молба на депутатката от „ Демократична България “.

По думите на Албена Симеонова тя му помогнала с британския език, да си заплати телефона, тока и водата.  

При задържането му спецчастите са употребявали сюжет. Британецът е бил извикан в кметството за разписване на документ, само че по този начин и не се връща в къщата, която е обитавал през последните два месеца. Давид Бодил не е имал адресна регистрация в селото.

Атанас Атанасов дефинира колежката му Симеонова като честен човек и поддържа настояването да бъдат изслушани службите по проблема. „ Никога не съм бил от никакви репресивни органи, бях назначен за Регионална дирекция на вътрешните работи Разград в първото демократично държавно управление “, съобщи още водачът на ДСБ.

„ Ако вие не сте угрижен за живота и здравето на ваш сътрудник, ние сме. Нека да стане ясно дали госпожа Албена Симеонова има потребност от защита или от разпит. Но може би като прокурор, бил част от Възродителния развой не сте угрижен “, съобщи Георг Георгиев и посочи, че тук не става дума за заяждане, а за изясняване на случая и угриженост. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР