Албена Петкова е майка на две малки дъщери. За съжаление

...
Албена Петкова е майка на две малки дъщери. За съжаление
Коментари Харесай

Да дадем шанс за живот на една майка

Албена Петкова е майка на две дребни дъщери. За страдание се разболява тежко и има потребност от лекуване. Ето какво споделя нейният брачен партньор.
" Когато се бориш за здраве, осъзнаваш, че то е най-голямото благосъстояние.
Моята брачна половинка Албена е доста благ човек и прелестна майка на двете ни дребни девойки и има потребност от Вашата помощ, с цел да се пребори с рака.
Албена кърмеше дребната ни щерка при започване на юни 2016 година, когато заради дискомфорт и тъпа болежка отиде на доктор.

Никой не чака, че ще би трябвало да се бори с рак на млада възраст или до момента в който отглежда дребни деца.
Никой, който не е пушил или употребявал спиртни питиета, не чака да получи страшната диагноза рак на дебелото черво с метастази в черния дроб.
От юни 2016 година насам, Албена има над 50 химиотерапии, две отворени интервенции, лъчетерапии и други медицински процедури. За страдание, все пак има градация на заболяването ѝ.

Онкологът на Албена ни посъветва да потърсим нови лекувания и лечения. За страдание не всички новаторски подходи са налични и се практикуват в България.
Писахме до Университетската болница в Хайделберг и до Шарите в Берлин, само че ни дадоха отговор, че не могат да предложат терапия на Албена.
Шанс за Албена е имунотерапията, която се практикува в Hallwang Clinic в Германия. За страдание без Вашата помощ не бихме могли да си позволим голямата сума за лабораторни проучвания и продължителна имунотерапия, която е над 80 хиляди евро.

Албена не мечтае за къщи, коли или други материални придобивки, а за късмет да гледа по какъв начин порастват дъщерите ни, по какъв начин се учат, по какъв начин основават другарства, късмет да бъде до тях, до момента в който се трансформират в младежи. Помогнете ѝ да има този късмет.
Моля Ви, дайте ни сили и средства да продължим битката.
От цялото си сърце благодарим за вашата помощ! "

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР