Албена Михова знае как да си прекарва добре свободното време.

...
Албена Михова знае как да си прекарва добре свободното време.
Коментари Харесай

Албена Михова сияе на среща с по-млада жена, получи и букет

Албена Михова знае по какъв начин да си прекарва добре свободното време. Онзи ден комедийната актриса си подслади живота с изтънчено лакомство в един централните столични заведения за хранене, а си имаше и доста приятна нежна компания.

Звездата от „ Полицаите от края на града ” си бе чукнала среща пред „ Хепи ”-то на ул. „ Раковски ” със своя по-млада другарка. Чаровната непозната дама първа дойде за рандевуто, само че не й се наложи да чака дълго. Точно в 17 ч. Албена се появи засмяна и издокарана като тийнейджърка – с рокля с пай ръкав, кубинки и раница на тил. Косата й бе на плитки – прическа, която подхожда на ученички, само че е странна за жена на 44.

Сияещата актриса и другата госпожа се размениха обятия и целувки, а по-късно на Михова й бе връчен и хубав букет. На снималите сценката папараци на Уикенд не им стана ясно за какво комедиантката получи цветята, в случай, че рожденият й ден е през април. Да не би пък подарилата китките брюнетка да ухажваше русата комедиантка? Миг по-късно двете влязоха в ресторанта да потърсят свободна маса. А когато се настаниха, си поприказваха 10 минути и едвам по-късно се заеха да преглеждат менюто.

От дългия лист с храни и питиета, Албена си избра висококалоричен десерт - крем брюле с тиква и стафиди. Колоритната тв и театрална звезда поръча на сервитьорката и фреш от портокал, а приятелката й си изиска шоколадова торта.  Мнозина тази есен подозират, че е Михова е една от участничките в праймтайм предаването на Нова „ Маскираният артист ”. Съмненията са, че тя е Лъвът в шоуто. Разбира се, Албена пази мълно безмълвие по тематиката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР