Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си,

...
Албена Михова вече е щастлива свекърва, привързана към снаха си,
Коментари Харесай

Ето я снахата на Албена Михова! Синът на актрисата й доведе нейно закръглено копие

Албена Михова към този момент е щастлива свекърва, привързана към снаха си, научи HotArena. Актрисата от Полицаите от края на града, която години наред си падаше по-млади от нея мъже, в този момент се е кротнала и се радва само на любовното благополучие на своя наследник.

Когато предходната година наследникът й Мартин приключил гимназия, комичката трансформирала напълно отношението си към живота. Тя решила да постави завършек на лудите свалки и да стане сериозна улегнала жена.  Точно тогава синът й се влюбил в млада кандидат-актриса. Връзката им се развила бързо и през днешния ден момичето даже живее в дома на своя обичан. Албена се грижела за снахата като за своя родна щерка, издават осведомени. 
Въпросната дама се споделя Мадлен и на външен тип много припомня своята свекърва. Също като Михова девойката не може да се похвали със слаба и стройна фигура, само че пък е чаровна и постоянно усмихната. Освен това се твърди, че младата девойка била и много надарена артистка.

Мадлен е състудентка на своя обичан.

И двамата учат актьорско майсторство в НАТФИЗ и са дружно и у дома, и в учебно заведение. 
Албена толкоз бързо привикнала със снахичката си, че към този момент се обръщала към нея с „ рожбе ”. На студентския празник звездата поздравила Мартин и изгората му с думите: „ Бъдете издръжливи и все по този начин влюбени в живота, деца мои! Нека всичко да ви спори! Пожелавам ви сполучливи години, отлични оценки на изпитите и да изненадвате прелестно вашата аудитория! Обичам ви, тъй като сте упорити и доста кадърни! ”.
Засега не е ясно дали влюбените ще узаконят връзката си с подписи. Най-вероятно те ще продължат да съжителстват без брак и в идващите няколко години, защото към момента са прекомерно млади. 

„ Мартин е доста по-сериозен от майка си във връзка с любовта.

Той е извънредно завързан към приятелката си и няма да е изненада, в случай че остане с нея цялостен живот ”, разясняват от антуража на комедиантката.
Синът на Албена бил невръстно момченце, когато родителите му се разделили. В ученическите си години той страдал, че майка му и татко му Стефан Желанков не живеят под един покрив – нищо че имал постоянни контакти и с двамата. Още тогава бъдещият артист си дал дума, че когато някой ден си откри жена, няма да я изостави, ще пази любовта си, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР