Албена Михова изпитва влечение към мистиката и това въобще не

...
Албена Михова изпитва влечение към мистиката и това въобще не
Коментари Харесай

Албена Михова: Преследват ме духове!

Албена Михова изпитва увлечение към мистиката и това изобщо не я тормози. Блондинката не крие, че обича мистериозното и не се опасява от необикновените обстановки, в които нерядко попада. Повечето от тях са странни и необясними, само че е реалност, че колкото повече се случват в живота й, толкоз по-интересно се усеща тя в него, написа "Шоу ".

Когато родителите й си отиват, сенки минавали в дома й. „ Само човек, който се е сблъсквал с някакъв вид чувство, деяние или нещо друго, може да те разбере, всички останали по-скоро биха те сметнали за вманиачен, за изперкал човек “, жалва се Албена. “. Според нея сенките на родителите й толкоз ясно са се откроявали, че не може да отхвърли, че не ги е видяла и се е заблудила.

Майка й умира, когато Михова е на 12, а две години по-късно си отива и татко й. И двамата са покосени от рак. След тяхната кончина Албена остава напълно сама, а останалите от семейството й обръщат тил. Едва на 20-годишна възраст е привикнала с обстоятелството, че е сама. Малко по-късно родителите на нейната най-хубава другарка й станали попечители. Преди време Албена репетирала в Разград за пиеса и й се наложило да отседне в остаряла, само че актуализирана къща.

„ Оставиха ме да дремя там единствено за една нощ, само че се оказа нощ, в която аз не спах… В стаята минаха всякакви жълти сили, които все едно ме допираха. Усещах го по врата, по лицето, доста ясно. Помислих си дори за момент, че откачам. Увих се в някакъв чаршаф и по този начин и не мигнах цялата нощ “, споделя актрисата. Интересното е, че не усетила грам боязън. Вместо това решила да документира необяснимите сили. Направила е в тъмното 16 клипа с телефона си, в които всичко се вижда ясно – по какъв начин жълти кръгове се движат в близост и минават отвред. „ Имам доста случки с духове “, прибавя русокоската и разяснява, че към този момент ги приема просто като среща с другари.

Признава също, че някогашният й другар Тома също е претърпял сходни обстановки от тайнствен темперамент. Докато са били дружно са улавяли нетипични звуци нощем, до момента в който се пробват да спят. Тежка тенджера необяснимо се стоварила от единствено себе си от най-горния рафт на земята в един от случаите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР