Албена Михова и Тончо Токмакчиев станаха милионери в последната премиера

...
Албена Михова и Тончо Токмакчиев станаха милионери в последната премиера
Коментари Харесай

Михова и Тончо Токмакчиев станаха милионери в последната си премиера

Албена Михова и Тончо Токмакчиев станаха милионер и в последната премиера на бургаската театрална сцена, видя HotArena.

Актьорският тандем завладя сърцата на публиката със мощна игра в една от най-ярките типичен комедии - " Милионерът " от Йордан Йовков . Постановката се игра премиерно на сцената на Бургаския трагичен спектакъл " Адриана Будевска ". Заедно с тандема Михова-Токмакчиев на сцената се вихрят актьорите Асен Лозанова, Златко Ангелов, Невена Цанева, Тони Минасян и други. 

Постановката е на надарения Богдан Петканин по едноименната пиеса на Йовков. " Милионерът " е една добра комбинация на " Ревизор " на Гогол и " Вражалец " на Ст. Л. Костов. Текстът е извънредно настоящ във връзка с политическата обстановка. Отнесъл съм се с извънредно почитание към Йордан Йовков, наше национално притежание. Текстът и монолозите са ужасно настоящи ", показа режисьорът Богдан Петканин. 

Постановката е извънредно сполучлива, дни преди премиерата всички билети бяха разпродадени, похвалиха се от театъра. Главният воин има упоритости за политическа кариера, а жена му желае да омъжи щерка им за паралия. И естествено, има милионер, който единствено се показва за подобен. 

Директорът на бургаския спектакъл пък счита, че текстът на Йовков има извънредно модерно звучене, въпреки да е написана през далечната 1930 година, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР