Албена Матова e на 37 години от пловдивското село Татарево.

...
Албена Матова e на 37 години от пловдивското село Татарево.
Коментари Харесай

Преди десет години животът на красивата Албена се преобръща наопаки, а сега...

Албена Матова e на 37 години от пловдивското село Татарево. През 2007 година на Албена е сложена диагноза „ Множествена склероза”. До 2015 организира лекуване с „ Бетаферон” и се усеща относително добре, макар страничните резултати – сърцетуптене, висока температура, нараснали чернодробни индикатори, оповестява " Трафик ".

Въпреки лечението дамата стартира да се утежнява. Получава световъртеж, тремор, клатушкане. Стига до неспособност да се движи без непозната помощ. Специалистите оферират на Албена вливане на кортизон и ново лекарство с доста по-тежки странични резултати, само че тя отхвърля.

Миналата година научава за центъра за проучвания и терапия на мултипленна склероза „ Аюш прана”в Индия и положителни мнения на пациенти в нейното положение, лекувани там.

Обръща се към центъра и получава покана от доктор Прашант за 75-дневно лекуване на стойност 8 320 евро. Заедно с транспортните разноски, нужната сума за терапия на Албена в клиника „ Аюш прана” е 20 000 лева

Албена живее единствено с майка си и всички техни спестявания употребяват за лекуването, което е дълготрайно и скъпо. За страдание техните приходи не са задоволителни, с цел да заплатят нужните разноски Пътуването до лечебното заведение и цялостната терапия там ще облекчи страданията и ще забави процеса на обездвижване

Освен от мощ и воля против ежедневните болки Албена се нуждае и от поддръжка, както морална, по този начин и финансова. Нека ѝ помогнем.

Ако и Вие желаете да помогнете на Албена, може да го извършите с дарителски SMS с текст на латиница: DMS ALBENA на номер 17 777 или на банковата сметка:

Първа капиталова банка

BIC FINVBGSF

IBAN BG 34FINV915010BGNOEYPV





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР