Албанският премиер и лидер на управляващата Социалистическа партия Еди Рама

...
Албанският премиер и лидер на управляващата Социалистическа партия Еди Рама
Коментари Харесай

Албанският премиер Еди Рама е готов за предсрочни избори наесен

Албанският министър председател и водач на ръководещата Социалистическа партия Еди Рама провокира опозицията, заявявайки, че е подготвен да отиде на предварителни избори през есента, в случай че опозицията завоюва една община повече от него на локалните избори.

 © БГНЕСЕди Рама, министър председател на Албания: Ако спечелите една община повече от нас на идните локални избори през юни, ние сме подготвени да отидем на предварителни избори през есента. Но помнете, че има единствено един метод - в края на деня хората вземат решение кой е спечелил и кой е изгубил борбата. Изборите на 30 юни ще решат какви хора желаеме.
На площада се организира протест, на който Рама показа Ерион Велиай като претендент за втори мандат за кмет на Тирана. Премиерът насочи още едно обръщение към опозицията - Социалистическата партия няма мандат от жителите да си тръгне.
Еди Рама, министър председател на Албания:Предложихме ви съдействие в изборната промяна. Изтрихме калта, яйцата, мастилото и боята, които хвърляте по лицата ни поради отчаянието ви, само че всичко беше неефикасно. Вместо да ни предизвиквате с хрумвания, вие избрахте да ни замеряте с камъни. Казвам ви, че нямаме мандат да напуснем, а единствено договорка с жителите на тази страна да останем.  Сблъсъци пред албанския парламент Сблъсъци пред албанския парламент
Сблъсъци сред стачкуващи и полиция в Албания, където група протестиращи се опита да нахлуе в Народното събрание. Част от протестиращите прескочиха металнат...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР