Албанският премиер Еди Рама заяви днес, че Албания е начело

...
Албанският премиер Еди Рама заяви днес, че Албания е начело
Коментари Харесай

Албания е начело на класацията в Европа по увеличение на въздушния трафик

Албанският министър председател Еди Рама съобщи през днешния ден, че Албания е отпред в класацията за нарастването на въздушния трафик в Европа, заяви уеб сайтът Албениън дейли нюз, съобщи Българска телеграфна агенция.

Според видео, оповестено от Европейската организация за гражданска авиация Юроконтрол, Албания е преди всичко от позиция на възобновяване на въздушния превоз от лятото на предходната година, достигайки 107 полета дневно. Португалия е на второ място, Турция на трето, Норвегия на четвърто, а Испания на пето, сочат данните.

" Добро утро, и с това видео, оповестено от Европейската организация за гражданска авиация Юроконтрол, което демонстрира, че Албания е излязла отпред в класацията за повишаване на въздушния трафик, ви поисквам хубава неделя ", написа Еди Рама във Facebook страницата си.

На конференция, извършена на 25 април, министър председателят съобщи, че летището в Ринас (Международното летище на Тирана " Майка Тереза " - бел.ред.) се записва най-голямото нарастване на полетите в Европа. Според него това е резултат от ниските цени и увеличените вложения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР