Албанският премиер Еди Рама призова студентите да не се поддават

...
Албанският премиер Еди Рама призова студентите да не се поддават
Коментари Харесай

Албанският премиер: Неваксинирани студенти няма да влязат в университетите

Албанският министър председател Еди Рама прикани студентите да не се поддават на теориите на конспирацията и предизвести, че в случай че не са имунизирани против COVID-19, няма да могат да влязат в университетските пространства.

Той разяснява, че в случай че през днешния ден Албания има непоклатимост и е доста по-добре от доста други, това е резултат от имунизацията, която стартира на 11 януари, по-късно на разширението на всеобщата имунизация доста бързо, което води до това, че албанските жители през днешния ден са доста по-защитени.

" Ако не бяхме обезпечили дози за всеобща имунизация при започване на сезона, през днешния ден щяхме да броим десетки смъртни случаи дневно. Това е реалност. Не можем да попаднем в рискови обстановки поради тези, които споделят: " Не, да, Бил Гейтс; не, да, Джордж Сорос “, сподели Рама, който дружно с министъра на опазването на здравето и обществената отбрана Огерта Манастирлиу посети Здравен център № 1 в Тирана.

Министър Манастирлиу сподели, че според споразуменията се чакат повече от 3 милиона дози да дойдат до декември. Според националната тактика над 2,2 милиона жители би трябвало да бъдат ваксинирани доникъде на идната година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР