Албанската армия получи на въоръжение американските хеликоптери Black Hawk. Според

...
Албанската армия получи на въоръжение американските хеликоптери Black Hawk. Според
Коментари Харесай

Албанската армия се въоръжава с американски хеликоптери

Албанската войска получи на въоръжение американските хеликоптери Black Hawk. Според Warspot по сведения от портала foxnews.com, Съединените щати са доставили на албанските военни три хеликоптера от този вид, написа Pan.bg.

``
реклама

Споразумението за прекачване на албанската войска на три хеликоптера UH-60 Black Hawk бе подписано по време на визитата във Вашингтон на министъра на защитата на Албания Олта Джачки, която съобщи, че доставените хеликоптери доста ще усилят бойния потенциал на въоръжените сили на Албания. Споразумението планува летателно образование на албанските водачи и поддръжка на UH-60 и прекачване на хеликоптерите на въоръжените сили на Албания, като страната ще заплаща годишна такса, чийто размер не се оповестява. Както беше маркирано, Албания получи три хеликоптера от наличните в Националната армия на Съединени американски щати, които преди този момент са били част от нейните подразделения в щата Ню Джърси. Албания е член на НАТО от 2009 година насам и след присъединението си към Алианса страната има стратегия за военна помощ, по която армията получава разнообразни оръжия. През септември 2017 година Албания получи шест джипа HMMW от Съединените щати по програмата за военна помощ, а през октомври същата година две бронемашини Iveco LMV и 5000 автоматизирани пушки Berreta AR70 от Италия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР