Албания победи в интригуващ двубой състава на Исландия с 4:2

...
Албания победи в интригуващ двубой състава на Исландия с 4:2
Коментари Харесай

Албания се справи с Исландия и завърза интригата в групата

Албания победи в завладяващ дуел състава на Исландия с 4:2 и завързаха интригата за второто място в група H.

Албанците започнаха по-активно дуела. В 13-ата минута удар на Манай срещна гредата на Халдорсон. Гилфи Сигурдсон пропусна добра опция в средата на полувремето, когато стреля настрана от задачата.

В 32-рата минута домакините поведоха. След късо осъществяване на корнер Мемушай центрира в наказателното поле, където Кастриот Дермаку засече с глава за 1:0.

Само две минути след началото на второто полувреме Гилфи Сигурдсон изравни резултата, откакто се пребори за една топка по десния фланг, влезе в наказателното поле и приключи за 1:1. Албания обаче бързо си върна преднината в 52-рата минута посредством Хисай след положително двойно с Манай.

В 58-ата минута Сигторсон изравни още веднъж след удар от въздуха, с който не остави късмет на Томаш Стракоша.

Резервата Одисе Роши за трети път даде задатък на Албания в 79-ата минута, когато проби отляво и стреля до близката греда. Три минути по-късно Чикалеши оформи крайния резултат, откакто се възползва от неточност в защитата на гостите и направи.

Исландия са трети с 12 точки, а Албания са четвърти с девет точки. През октомври островитяните гостуват на Франция и одобряват Андора. Албанците гостуват на водача Турция и Молдова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР