Албания конфискува петролен танкер, превозващ 22 500 тона петрол, за

...
Албания конфискува петролен танкер, превозващ 22 500 тона петрол, за
Коментари Харесай

Албанската полиция конфискува петролен танкер с 22 тона петрол, идващ от Русия

Албания конфискува петролен танкер, пренасящ 22 500 тона нефт, за който се допуска, че идва от Русия, и арестува екипажа за нарушение на западното петролно ембарго, заяви албанската полиция в понеделник, представена от Ройтерс.
Прочетете още
Регистрираният в Либерия танкер за нефтен и химически товар е арестуван в крайбрежния град Дуръс.

„ От началото на следствието се подозира, че тази пратка нефт идва от страни, за които е наложено петролно ембарго, най-много от Русия “, се сподели в изказването на полицията.

„ Танкерът е тръгнал от Азербайджан и по всяка възможност е бил претрупан с петрол в гръцкото пристанище Каламата от различен танкер с 22 500 тона дизелово гориво. “

Албания беше една от първите страни, които вкараха наказания против Русия преди една година, когато Москва атакува Украйна. 

Албанската полиция съобщи, че по време на интервенцията с кодово име " Ембарго " е арестувала всичките 22 членове на екипажа за по-нататъшно следствие.

На 10 февруари североизточното испанско пристанище Тарагона не позволи танкера Мерск Магелан под флага на Сингапур, откакто беше открито, че петролният му товар преди този момент е бил транспортиран от транспортен съд, който е плавал под съветски байрак.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР