Албания изцяло спира до 3 април самолетния и морския транспорт

...
Албания изцяло спира до 3 април самолетния и морския транспорт
Коментари Харесай

Албания спря морския и въздушния транспорт към Италия заради коронавируса

Албания напълно стопира до 3 април самолетния и морския превоз към Италия като част от ограниченията за попречване на разпространението на новия ковид, заяви Танюг, базирайки се на портала А1 он.

Албанските управляващи в началото одобриха решение за прекъсване на въздушния и морския превоз единствено към северните области на Италия, само че откакто в Италия бе оповестена алена зона на цялата територия на страната, от през вчерашния ден важи възбрана въздушния и морския превоз за цялата територия на Италия, съобщи Българска телеграфна агенция.

След решението за преустановяване на образованието в учебните заведения, детските градини, университетите, както и възбраната за осъществяване на огромни събирания, спортни прояви и концерти, в идващите две седмици в Албания ще бъдат затворени и съдилищата.

Междувременно стана ясно, че Словения няма да затваря границата с Италия, а ще стартира да прави медицински инспекции там, с цел да предотврати разпространяването на новия ковид. Това съобщи словенския министър на опазването на здравето Алеш Шебедер, представен от Ройтерс.

Вчера министър председателят в оставка Марян Шарец разгласи, че Словения ще затвори границата с Италия за целия пътнически трафик.

Броят на доказаните случаи на новия ковид в Словения доближи до 47. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР