Алън Пардю продължава с промените в спортно-технически щаб на ЦСКА

...
Алън Пардю продължава с промените в спортно-технически щаб на ЦСКА
Коментари Харесай

Добри Митов се съсредоточава изцяло върху работата си в ДЮШ

Алън Пардю продължава с измененията в спортно-технически щаб на ЦСКА. Добромир Митов към този момент няма да бъде част от екипа на британския експерт, разкри " Тема Спорт ". До момента той помагаше на Пардю. Една от аргументите за ангажирането му в първия тим бе, че сега с отбора упражняват много млади играчи, измежду които бранителите Християн Петров и Росен Божинов.

Един от тях ще излезе като титуляр в идния в петък дуел със Славия. Божинов стартира измежду 11-те в гостуването на Лудогорец (0:5) през предишния уикенд. Още на почивката обаче младокът бе сменен от Яник Вилдсхут. Тогава на терена се появи различен младеж на " армейците " - Асен Дончев, а по-късно влезе и Християн Петров, заменил Йоан Бай. Пардю е решил, че Митов повече няма да му би трябвало.

В края на предишния месец ЦСКА разгласи публично, че Алън Пардю става непрекъснат треньор и ще води състава и през идната акция. По негово гледище в екипа му бе притеглен Алекс Дайър, който преди този момент бе работил в шотландския Килмарнък и британския Колчестър. Двамата са били дружно в Уест Хем. Освен на Дайър Пардю разчита и на младия треньор от школата Мартин Стоянов и анализатора Христо Захариев. Място измежду асистентите на англичанина не откри Христиан Христов. Той бе част от треньорските екипи на алените от лятото на 2020 година, като отговаряше за разузнаването на противниците. Преди седмица обаче бе освободен от представителния тим.

Добромир Митов ще се концентрира върху работата си в академията на ЦСКА, като повече няма да взе участие в заниманията на първия състав. Преди време изпълнителният шеф Филип Филипов разгласи, че някогашният бранител е станал шеф на школата. Филипов също държи изкъсо работата с подрастващите.
 Паро: Пардю е задължен да изкара ЦСКА от летаргията
Паро: Пардю е задължен да изкара ЦСКА от летаргията

" На финала с Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР