Алан Лихтман, професор в Американския университет във Вашингтон, който е

...
Алан Лихтман, професор в Американския университет във Вашингтон, който е
Коментари Харесай

Пророк каза: Байдън ще спечели изборите в САЩ

Алан Лихтман, професор в Американския университет във Вашингтон, който е предсказал успеха на петима президенти, направи прогноза за президентските избори през ноември, съобщи Си Ен Ен.

За да дефинира спечелилия, историкът употребява своя лична система от „ 13 ключа ”, която прави оценка фактори като стопанската система, заеманата позиция, обществените безредици и свадите, както и персоналната харизма на претендентите. „ Тайната е да следвате общата картина. И да не обръщате внимание на анкети, разбори, ежедневни възходи и падения на рейтинга ", разкри Лихтман тайната на системата си.

Говорейки за това кой ще завоюва президентските избори през 2020 година, професорът счита, че актуалният държавен глава Доналд Тръмп ще загуби Белия дом. Така той предсказа победа на претендента на демократите Джо Байдън.

Лихтман с акуратност предвижда резултата от изборите след 1984 година, когато Роналд Рейгън беше определен за втори мандат. Единственото предсказване, което не се сбъдна, се отнася до претендента за президент Ал Гор (от демократическата партия). Историкът предвижда успеха и през 2000 година и Гор би могъл да завоюва националния избор, в случай че Върховният съд не се произнесе да спре преброяването на гласоподавателите във Флорида, по отношение на което постът отиде при Джордж У. Буш.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР