Алън Х. Уайселбърг, дългогодишният финансов лейтенант на Доналд Дж. Тръмп,

...
Алън Х. Уайселбърг, дългогодишният финансов лейтенант на Доналд Дж. Тръмп,
Коментари Харесай

Бившият финансов шеф на Тръмп е осъден на 5 месеца в Райкърс за лъжесвидетелстване

Алън Х. Уайселбърг, дългогодишният финансов лейтенант на Доналд Дж. Тръмп, беше наказан в сряда на пет месеца в Райкърс Затворнически комплекс на Острова за лъжесвидетелстване, слагащ завършек на правосъдна сага, която към този момент два пъти го вкара зад решетките.

Присъдата, произнесена от арбитър от щатския съд в Манхатън, пристигна единствено пет дни преди господин Тръмп да бъде съден в същата правосъдна палата по обвинявания, че е прикрил полов скандал. Г-н Weisselberg не беше упрекнат по същото дело като господин Тръмп, само че той нямаше да влезе в пандиза, в случай че не бяха личните проблеми на някогашния му началник: прокурорите насочиха вниманието си към господин Weisselberg, откакто той отхвърли да се насочи към господин Тръмп.

Миналия месец господин Weisselberg, на 76 години, се призна за отговорен по две обвинявания в лъжесвидетелстване, осъществени, до момента в който беше разпитван през 2020 година от канцеларията на основния прокурор на Ню Йорк, която разследваше Г-н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР